Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE TRENUTAK ODLUKE

FOTO Iris Livaja oduševila hajdukovce emotivnom porukom na Instagramu: 'Još samo malo...'

Split: Iris Raj?i? na derbiju Hajduka i Dinama
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
15.05.2024.
u 17:20

Vušković je na prva dva dana suđenja ponavljao da nije kriv, ali Svjetska antidopinška agencija (WADA) i dalje traže četverogodišnju suspenziju.

Pred Svjetskim sportskim arbitražnim sudom u Švicarskoj (CAS) traje završetak suđenja bivšem igraču Hajduka, a danas članu njemačkog HSV-a, Mariju Vuškoviću. On je pod suspenzijom od studenog 2022. godine zbog sumnje na ilegalnu supstancu EPO u svome tijelu. Tada je pred njemačkim sudstvom dobio suspenziju od dvije godine.

Tu će suspenziju koju su mu nametnuli u Njemačkoj sada pokušati oboriti pred vrhovnim sportskim sudom. CAS u Lausannei ima ovlast donijeti konačnu presudu u ovome slučaju koji već godinu i pol opterećuje nekadašnjeg mladog hrvatskog reprezentativca. 

Dokaže li se da je EPO u Vuškovićevom tijelu ipak bio unesen namjerno, u što su prigovor uložili i on sam, ali i HSV, Vuškoviću prijeti četverogodišnja suspenzija. U slučaju pada optužbe, Vušković bi odmah bio amnestiran te bi mogao nesmetano nastaviti karijeru.

Vušković je na prva dva dana suđenja ponavljao da nije kriv, ali Svjetska antidopinška agencija (WADA) i dalje traže četverogodišnju suspenziju. Očekuje se da će presuda biti objavljena za nekoliko tjedana. S time u vezi, na svom je Instagram-profilu reagirala i Iris Livaja. Supruga Hajdukovog igrača Marka objavila je story u kojem je podržala mladog stopera u pravnoj borbi koja se bliži kraju.

- Još samo malo - napisala je Livaja uz emotikone sklopljenih ruku i srca te označila Marija Vuškovića. 

Poruka je to koja je oduševila navijače Hajduka, svi s nestrpljenjem iščekuju ukidanje presude iz Njemačke i povratak Vuškovića na nogometne terene.

Foto: Screenshot: Instagram

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije